Kort og oversigt

Vil I gerne være sikre på at I finder den rigtige plads til jeres ferie? Tag et kig på vores kort og oversigten herunder før I kigger forbi!

Gammelmark Strand Camping består af 6 meget forskellige campingområder, alle opkaldt efter danske royale eller historiske personer. Nogle er placeret på vores terrassepladser op ad bakken, nogle ved stranden og andre tæt på swimmingpoolen og legepladserne. På vores kort kan I også se de små ikoner der hjælper jer med at finde det I søger efter.

Vi er sikre på at I kan finde en plet på vores plads som kan være med til at give jer en skøn og uforglemmelig oplevelse.

Pladsområde F

Dette område er opkaldt efter Kong Frederik IX . Søens Konge og fader til vores nuværende Dronning. Han brugte sine somre på at besøge Gråsten Slot med sin familie hvorfra de ofte besøgte Gammelmark. Læs mere om dette her

En stor del af vores autocampergæster foretrækker pladserne i dette område. Her kan I campere hvor I har lyst. I skal bare overholde den obligatoriske minimumafstand på 3 meter imellem enhederne.

Et godt sted for grupper der rejser sammen, eftersom der er en god sandsynlighed for at I kan campere tæt på- eller ved siden af hinanden.

Pladsområde D

Hvis I vælger Dronning Dagmar som jeres foretrukne område kommer I til at campere meget tæt på stranden. Her kommer I til at campere med skoven i ryggen og havet lige foran jeres øjne. Området ligger tæt på vores egne vandrestier og den populære Gendarmsti.

Pladsområde H

Tæt på vores hovedbygning og reception finder I området kaldet “Holger Danske” efter den legendariske sagnhelt og beskytter af Danmark.

Pladserne ligger på et fladt område med hække og er dermed det tætteste vi kommer på at tilbyde en “normal” campingplads. De fleste pladser er omgivet af hække og de byder på en masse solskin og læ. Solnedgangen er smuk og tydelig henover sommeren over markerne lige ved siden af dette pladsområde.

Fra dette område har jeres børn ikke langt at gå for at komme til den ene af vores hoppepuder eller en af de 3 legepladser der ligger tæt på.

Pladsområde G

Gorm den gamle er opkaldt efter en af de første danske konger og faderen til Harald Blåtand.

Gorm den gamle er vores mindste pladsområde, men også det mest passende område såfremt I ikke længere løber så hurtigt som I gjorde engang. Det er området placeret tættest på vores hovedbygning som indeholder toiletter, bad, køkken, vaskeri, tv-stue, kiosk og reception. Et dejligt og fredeligt område I læ, tæt på 3 af vores legepladser.

Pladsområde M

Kong Frederik IX som vi har navngivet en af vores pladsområder efter havde 3 døtre. Den ene af disse er i dag Dronning af Danmark, nemlig Dronning Margrethe II. Dette område er opkaldt efter hende.

Dronning Margrethe er inddelt i terrasser og ligger placeret på en stor bakke. Herfra finder I helt klart pladsens flotteste havudsigt mod Dybbøl Mølle og Sønderborg. Pladserne i dette område er store og I får mindste 100 kvadratmeter plads til at campere på pr. enhed. Her får I også direkte vandtilslutning og afløb på alle pladser.

Den østlige del af området ligger tæt på vores største legeplads, fodboldbane og vores indhegning med dværggeder.

Pladsområde E

Erik Ejegod var konge af Danmark fra år 1095-1103.

Nyligt etablerede og store komfortpladser. Pladserne er placeret tæt på swimmingpoolen og vores største legeplads. Derudover er området placeret ved siden af vores største servicebygning. Her kan I blandt andet finde vores største fælleskøkken med et stort grillområde lige ved siden af.

Pladserne på Erik Ejegod er vores største. Her er de fleste pladser større end 150 kvadratmeter. Hver enhed har sin egen strømtilslutning, vandhane og afløb.

Sen ankomst, tidlig afgang

Vi har 6 lavpris quick-stop autocamperpladser.

Området ligger udenfor bommene, så du kan parkere udenfor åbningstid og melde din ankomst i receptionen når vi åbner. Hvis I allerede i god tid ved at I ankommer udenfor åbningstid, så giv os et kald på +45 74 44 17 42, så vi kan finde ud af noget.

Ankomst skal ske efter klokken 19.00 og afgang inden klokken 11.00. Tilbuddet gælder kun for 2 personer pr. enhed.

Den perfekte løsning til et kort ophold, eller som base når I udforsker Sønderjylland. Læs mere om seværdighederne i vores lokalområde og Sønderjylland her.