Pladsen – og omgivelserne

Campingpladsen ligger direkte ned til havet omkring Sønderborg og udsigten over vandet strækker sig helt til Dybbøl Mølle.

Landskabet er bakket, og vi byder både på store terrassepladser med panoramaudsigt direkte fra campingvognen, og hyggelige pladser helt ned til vandet lige ved stranden foran campingpladsen.

Naturen og omgivelserne giver, sol, ro og frisk luft samt et storslået dyreliv på og omkring campingpladsen.

Om I vælger det ene eller det andet, så er I altid midt i naturen. Se vores kort og pladsoversigt her.

Selvom vi ligger på landet er der ikke langt til Sønderborg og Flensborg, og vi ligger kun ti minutters kørsel fra motorvejen. Så er I hurtigt videre på ferie hvis I svinger forbi Gammelmark Strand Camping

Udsigten fra hytte 3 på Gammelmark Strand Camping

Udsigten fra Campingpladsen

Camper i bakkerne, eller lige i strandkanten

Gammelmark Strand Camping ligger i et bakket område helt ned til vandet, hvorfra over 80% af vores pladser har havudsigt mod Dybbøl Mølle og Sønderborg.

Pladsen er blevet udvidet og moderniseret af flere omgange med moderne servicefaciliteter, 50 komfortpladser og en swimmingpool.
Campingpladsens areal er på 12 hektar heraf 6 hektar udlagt til campingplads. På resten af området har vi de seneste par år etableret gode vandrestier i vores forskelligartede skov- og strandområde.

Vi har plads til omkring 300 enheder inddelt i 6 forskellige pladsområder med hver sin charme.
Foruden campingplads har vi Campinghytter, Luksustelte og Bed & Breakfast-værelser til udlejning.

Området

Campingpladsen er omgivet af natur, der indbyder til at blive brugt. Vi ligger midt i det historiske Sønderjylland, tæt på Sønderborg slot og Dybbøl Mølle.

På Gammelmark har vi masser af plads til leg. Vi har et stort lege- og aktivitetsareal, flere mindre legepladser samt 2 store hoppepuder, en boldbane og en swimmingpool.

For de aktive gæster er det oplagt med en tur på den historiske Gendarmsti går lige forbi Gammelmark. Vi har derudover også vores egne vandrestier igennem skovene og over markerne omkring pladsen. Dem kan I se på vores oversigtskort som I finder her.

Luftfoto af Gammelmark Strand Camping fra 2019 - Campingpladsen

Udsigten fra hytte 3 på Gammelmark Strand Camping

Camping

Autocamper / Campervan / Wohnmobil

Autocamper

null

Glamping

null

Bed & Breakfast

null

Campinghytter