Pladsplan

Gammelmark Strand Camping ligger i et bakket område ned mod vandet, hvorfra de fleste pladser har udsigt over bugten.

På det flade stykke foran ligger man nærmest i strandkanten. Uanset hvor man ligger, pladsen er omgivet af natur, der indbyder til at blive brugt.

Vores plads inddeling er baseret på danske konger og dronninger:

Gul = Erik Ejegod
Lilla = Dronning Margrethe
Grå = Gorm den Gamle
Blå = Holger Danske
Orange = Kong Frederik
Grøn = Dronning Dagmar

Klik her for at åbne pladsplanen i stort format

Erik Ejegod:

Nye store komfortpladser, som ligger højt og med en fin udsigt over vandet. Pladserne ligger tæt på den nye servicebygning, swimmingpoolen og den store natur-legeplads.
Enhederne er meget store, alle mere end 150m2. Hver enhed har vand, strøm og afløb.

Dronning Margrethe:
Disse pladser ligger på terrasser. Alle pladser har en fantastisk udsigt over vandet og bugten. Alle pladser er forsynet med vand.
Pladserne er alle meget store og mindst 100 m2.

Gorm den Gamle:
Disse pladser ligger på det flade stykke i nærheden af vandet og stranden. Hovedbygningen med toiletter, butik osv ligger tæt på.
Pladserne ligger læfyldt og beskyttet, hvoraf flere også er solrige.

Holger Danske:
Pladserne ligger tæt på hovedbygningen, dvs på det flade område foran ved vandet. Holger Danske har fine, læfyldte pladser indhegnet med hække. Flere pladser er solrige.Solnedgangen ser helt fantastisk udfra disse pladser.

Kong Frederik:
Dette område ligger direkte ved vandet. Det store område er åbent og har unummerede pladser. Her kan man stå som man vil, foran ved vandet, bagved ved træerne eller ved siden af de store enge, hvor køerne græsser.
Pladerserne på Kong Ferderik er vellidt af mange, som gerne vil stå frit og af grupper, familier, som rejser sammen.

Dronning Dagmar:

Disse pladser ligger på det flade stykke, direkte ved stranden og i nærheden af hovedbygningen. Strandlegepladsen med hoppepude ligger ved siden af. På denne hyggelige strandcamping afdeling ligger man næsten på stranden.